Oct
30
to Nov 1

MoederZorg dagen op VLIELAND!

Het tijd voor jezelf! Ga je mee? Drie volledig verzorgde dagen op het heerlijke Vlieland. Samen met andere Moederz ontspannen, aan jezelf werken en leren (van elkaar). Op wo 30 oktober stappen we 's morgens op de boot naar dit bijzondere, autoluwe eiland en vrijdagmorgen 1 november 2019 varen we terug. Dan ben je het weekend weer fijn bij je gezin. Klik hier voor meer info en opgeven.

View Event →
Oct
30
to Nov 20

5 bijeenkomsten by MoederZorg

Ben jij in de ca. de afgelopen 5 jaar moeder geworden? En kun jij wel wat rust en ruimte gebruiken in deze nieuwe fase van je leven? Kom dan naar de mooie bijeenkomsten van MoederZorg. In de mooie praktijkruimte van mamacoach Amersfoort in Hooglanderveen, 5 x met elkaar voor jezelf zorgen. Elke bijeenkomst heeft een ander thema. Een keer is het ook met jouw partner erbij. Voor lekkere koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. Even tijd voor jezelf! Klik hier voor meer info en opgeven. Woensdagen 30/10, 6, 13 en 20/11 van 19:00u tot 21:00u en zaterdagochtend 2/11 yoga van 9:30u tot 10:30u


View Event →

Sep
5
to Sep 26

5 bijeenkomsten by MoederZorg

Ben jij in de ca. de afgelopen 5 jaar moeder geworden? En kun jij wel wat rust en ruimte gebruiken in deze nieuwe fase van je leven? Kom dan naar de mooie bijeenkomsten van MoederZorg. Op de gezellige zolderkamer van Grand Café Nul33, in de binnenstad van Amersfoort, 5 x met elkaar voor jezelf zorgen. Elke bijeenkomst heeft een ander thema. Een keer is het ook met jouw partner erbij. Voor lekkere koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. Even tijd voor jezelf! Klik hier voor meer info en opgeven. Elke donderdag in september en de yoga op zaterdag 21 september van 9.30u tot 10.30.

View Event →