Back to All Events

Vlinderyoga tussen de vlinders

In samenwerking met Judith van Yoga Juud.
Het bekken speelt een hele belangrijke rol in het leven van een vrouw. Door hormonen of verkeerd gebruik, kan het bekken teveel belast worden. Judith van Yogajuud geeft speciaal voor MoederZorg “Vlinderyoga tussen de vlinders”. Een zittende of liggende vlinder houding in de yoga, heeft een therapeutische werking. Deze houding is een heupopener engaat vermoeidheid, stress en menstruatiekrampen tegen. Door te ontspannen en de adem richting de flanken te sturen, wordt deze werking versterkt. Een heerlijke, ontspannen yoga in de bloementuin bij Yogajuud in Nijkerkerveen. De vlinders dwarrelen om je heen en je snuift de boerenlucht op. Beter kun je de zomer niet beginnen toch? Na de Yoga sessie is er een heerlijk kopje thee  Klink hier om je op te geven.

Earlier Event: May 15
Kan ik wel bevallen?
Later Event: September 5
5 bijeenkomsten by MoederZorg