Back to All Events

5 bijeenkomsten by MoederZorg


Ben jij in de ca. de afgelopen 5 jaar moeder geworden? En kun jij wel wat rust en ruimte gebruiken in deze nieuwe fase van je leven? Kom dan naar de mooie bijeenkomsten van MoederZorg. Op de gezellige zolderkamer van Grand Café Nul33, in de binnenstad van Amersfoort, 5 x met elkaar voor jezelf zorgen. Elke bijeenkomst heeft een ander thema. Een keer is het ook met jouw partner erbij. Voor lekkere koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. Even tijd voor jezelf! Klik hier voor meer info en opgeven. Elke donderdag in september en de yoga op een nog nader te bepalen datum.


Wat zeiden andere moederz die al geweest zijn o.a.?
"dat ene zinnetje dat ik bij MoederZorg hoorde zal ik voor de rest van mijn leven gebruiken"/ "bedankt Saskia dat jij dit doet, het leven is wat luchtiger geworden!"/ " ik heb zeker nieuwe inzichten gekregen bij MoederZorg"/ "het was heel mooi, goede avond ook met Anneke, de psychologe!"/"ik kan dit elke vrouw aanraden, echt even tijd voor jezelf."

Earlier Event: June 14
Vlinderyoga tussen de vlinders
Later Event: October 30
MoederZorg dagen op VLIELAND!