woman-506120_1920.jpg

Zullen we samen onszelf zijn?

By MoederZorg


Zullen we samen onszelf zijn by MoederZorg?

- Op de zolder van restaurant NUL33 Amersfoort: donderdag 5 september van 19.00u tot 21.00u begint een traject van 5 bijeenkomsten (donderdagen 5/9, 12/9, 19/9, 26/9 en zaterdag 21/9 yoga om 9.30u)
-In de praktijkruimte van
MAMACOACH Amersfoort in Hooglanderveen: woensdag 30 oktober van 19.00u tot 21.00u begint een traject van 5 bijeenkomsten (woensdagen 30/10, 6, 13 en 20/11 en zaterdag 2/11 yoga om 9:30u)

5 bijeenkomsten voor vrouwen, in Amersfoort, die onlangs of al even moeder zijn (tot ongeveer 5 jaar) en bewuste keuzes willen maken om o.a. te veel stress te voorkomen.
Voor jou als jonge moeder zijn alle cursussen, controles en lessen rond je zwangerschap gestopt. Je hebt een nieuw leven met je kind(eren). Tijd voor jezelf maken is belangrijk. Moederzorg wil jou graag tijd en een plek bieden om je daarbij te helpen.
"Ouders dienen eerst zelf hun zuurstof masker om te zetten alvorens hun kinderen te helpen"  zei ik altijd in mijn werk als stewardess. Dat is om te voorkomen dat jij wegvalt en dus niet voor je kinderen of omgeving kunt zorgen. En dat is precies wat ik ook graag met MoederZorg wil bereiken! Een bewustwording dat je eerst voor jezelf moet zorgen omdat je er dan kunt zijn voor je kind en je omgeving. Alle vrouwen maken wel een fase mee dat ze weer een nieuwe draai moeten vinden in het leven. Misschien zie jij dat in jouw eigen omgeving ook wel. Om nu te voorkomen dat jij teveel stress, burnout, fobieën en negatieve gedachten ontwikkelt, biedt MoederZorg een traject van 8 wekelijkse bijeenkomsten aan. Samen met andere vrouwen ga je tijdens de bijeenkomsten zoeken en leren wat voor jou belangrijk is in het leven. JIJ bent er ook nog!

Wat kun je verwachten?
5 waardevolle bijeenkomsten na de komst van een kind (kan ook al wat jaren geleden zijn). De wekelijkse bijeenkomsten zijn ongeveer als volgt ingedeeld:

  1. Kennis making, jouw verhaal en inventarisatie van jouw behoeften./Goed zorgen voor jezelf. Hoe kan je goed voor jezelf zorgen? We gaan het hebben over grenzen aangeven, schuldgevoel, negatieve gevoelens etc.

  2. Waar kom je vandaan? Dit gaat over jouw opvoeding, ouders, grootouders. Deze avond komt psychologe Anneke kamsteeg.

  3. Ontspanning. Kun je je ontspannen en hoe? Een mooie Yogales van 45 min verzorgd door YogaJuud op een zaterdagochtend.

  4. Relatie. Je partner mag deze keer mee! Dus ook mijn man, Otto, die coach is, komt deze avond mee.

  5. Vrouwen mogen voor elkaar zorgen. Oordelen, respect, onzekerheid en aannames/ Vrouwen in je leven. Hoe is je relatie met je (schoon)moeder, zus, vriendin? Na deze bijeenkomst is er een gezellige afscheidsborrel.

Ik nodig 3 x een mooie vakvrouw/man uit om de belevingen extra aan te vullen.
www.yogajuud.nl
www.ottokamsteegcoaching.nl
www.annekekamsteeg.nl

Wat zijn de kosten?
Dit traject, van 5 bijeenkomsten, kost in totaal € 225,00 (vraag naar de kortingsmogelijkheden) incl. goede koffie en thee, lekkers. (dit is het standaard tarief voor particulieren, bedrijven kunnen contact met mij opnemen). 
Deze bijeenkomsten zijn een hele belangrijke investering in jezelf waar je voor de rest van je leven profijt van hebt! Heb je centering pregnancy bij je verloskundige gedaan? Dan zijn deze bijeenkomsten een prachtig vervolg!

Waar?
De MoederZorg bijeenkomsten van de donderdag worden gehouden in hartje Amersfoort, in het prachtige pand van Nul33 in de Langestraat (zie contact). Goede koffie, thee en lekkers wachten op je. Het is dus tevens een avondje uit!
De MoederZorg bijeenkomsten van de woensdag worden gehouden in de mooie praktijkruimte van Mamacoach Amersfoort in Hooglanderveen. ( zie contact)

Krijg ik misschien iets vergoed?
Kijk voor een eventuele vergoeding bij je verzekering onder alternatieve geneeswijzen of onder gezondheidscursussen rondom zwangerschap en bevalling. Je kunt ook kijken of je via je werk of het UWV de bijeenkomsten vergoed krijgt. Sommige bedrijven hebben een persoonlijk(ontwikkelings) budget voor jou, vraag dat aan je werkgever.

Wil jij op een andere datum of een andere dag beginnen, geef je dan gewoon op en vul dat in bij de opmerkingen! 

TIPJe kunt dit MoederZorg traject of een deel ervan ook cadeau geven/vragen


Meld je hieronder aan!  Of vul het in als je vragen of opmerkingen hebt. Ook als je graag het Traject zou willen volgen maar liever op een andere dag/tijd.