MoederZorg dagen op VLIELAND!

Had ik het gedaan toen de kinderen klein waren? Drie dagen uit, voor mijzelf?

Uit waaien, wandelen, wellness én werken aan mijzelf. Het klinkt als muziek in mijn oren. MAAR..... altijd die MAAR. “Hoe moet dat met de kinderen?” “Wat kost dat wel niet?” “Dat kost me kostbare vrijedagen.” “Nee, laat maar, nu ff niet. ”Dat zou ik 20 jaar geleden gedacht hebben. "Spannend" ook trouwens, ik ken die andere vrouwen ook niet enzo. Nee, ik zou het binnen een halve minuut van tafel geveegd hebben. Dus waarom zou jij het wel doen? Daar is maar een vraag op: Waarom altijd jezelf wegcijferen, waarom gaat alles en iedereen altijd voor?
Ik heb spijt dat ik het destijds niet gedaan heb. Ik denk nu vaak “ hoe was mijn leven gegaan als ik beter voor mijzelf gezorgd had?” Wij gingen met de kinderen ook weleens naar Vlieland. Ik was zo moe en de rust en de prachtige natuur vond ik zo heerlijk dat ik hier wilde blijven. Ik dacht “ik moet hier eens alleen heengaan, even bijkomen, even opladen.” Helaas is het alleen bij denken gebleven. Misschien als ik dit aanbod had gezien dat het me dan over de streep had getrokken. Dus daarom nu een groot appèl op jouw geest (en portemonnee). Ga jij mee drie dagen ontspannen aan jezelf werken?
Samen met Strandhotel Seeduyn op Vlieland, heb ik een heerlijk ontspannen en waardevol programma samengesteld. Seeduyn ligt aan het strand en is een luxe en warm hotel met lekker eten en drinken. Zij beschikken over een prachtig zwembad, relaxte wellness, knusse hoekjes bij de openhaard en je loopt zo het strand op waar ook een hippe strandtent staat waar we zeker een keer gaan eten en borrelen. Het moeten dagen worden met een mooie mix van praten en genieten. Praten over jezelf; mijn motto is namelijk dat je niet vooruit kan als je niet (even) achterom gekeken hebt. Genieten van elkaar, van het uitwaaien, van het eten en drinken, van de wellness, van de rust, van de prachtige natuur en de bijzondere niet te omschrijven magie van Vlieland. Je mag samen met een vriendin komen maar het zijn jouw dagen!

Gun je het jezelf ? Geef je dan op !

 

www.moederz.org/moederzorg-dagen/

 

Saskia  (van Moederzorg)